Akcija!

VRTNI TRAKTOR CUB CADET XT3 QS127

Original price was: 6.799,00€.Current price is: 6.119,00€.

Vrtni traktor Cub Cadet XT3 QS127 s stranskim izmetom in možnostjo mulčenja je robusten stroj s katerim je fantastično delati. Maksimalna vzdržljivost in moč za najtežje naloge.

PRESTAVITEV PODROBNEJE
x
20,00 €

Opis

Cub Cadet serija XT3 je zasnovana tako, da izpolnjuje najstrožje zahteve saj jo poganja paket z resnično močjo in izjemno močnimi komponentami. S traktorskimi kosilnicami Cub Cadet XT3 izberete ultimativen stroj. Kosi najvišjo in najbolj gosto travo ter prevaža večje obremenitve in najtežje pripomočke za obdelavo tal. Model Cub Cadet XT3 QS127 s širino košnje 127 cm in močnim Kawasaki motorjem vas ne bo razočaral. Izbirate lahko med načinom košnje s stranskim izmetom, z mulčenjem ali z zbirno košaro (slednja je na voljo kot dodatna oprema). 12 položajev višine košnje – med 25 in 100 mm.

Vrtni traktor Cub Cadet XT3 QS127 je robusten stroj, ki ima robotsko varjen jeklen okvir s protikorozijsko zaščitno prevleko in sprednjo os iz litega železa. Nameščen ima tudi DELUX sprednji odbijač.

S traktorsko kosilnico lahko kosite s stranskim izmetom ali pa izberete način mulčenja, ki omogoča, da se odrezki vrnejo na pokošeno zelenico, kjer delujejo kot naravno gnojilo. V obeh primerih pa dobite fantastičen zaključek. Kosilna enota vam omogoča košnjo kar 127 cm širine, kar z močjo Kawasaki motorja pomeni, da lahko v roku ene ure pokosite kar 10.000 m2. Zahvaljujoč mehanski blokadi diferenciala serije Enduro XT3, vrtni traktor zagotavlja še optimalno prileganje na vse površine, ne glede na zahtevnost terena. Tehnologija se imenuje All Ground Traction. Cub Cadet tehnologija RevTek pa vam omogoča košnjo tudi pri vzvratni vožnji. Za lažjo košnjo okoli ovir, dreves ali vrtnega pohištva, sistem Tight Turn Xtreme omogoča samo 17 cm obračalni krog.

Izbor inteligentnih funkcij naredi to kosilnico vrhunsko. Združljivost Bluetooth z aplikacijo Cub Connect in vgrajeno 12 V večnamensko vtičnico predstavlja najnovejšo tehnologijo, medtem ko zagon gumba in vklop rezila gumba zagotavljata, da je delovanje čim bolj enostavno. Zahvaljujoč sedežu in naslonom za roke, boste lahko dolgo udobno vozili udobno. Spredaj nameščeni LED žarometi pa omogočajo da lahko delo opravite takrat, ko vam najbolj ustreza, tudi v slabši vidljivosti in mraku..

Tehnični podatki:

Način košnjeMulčenje/stranski izmet
Proizvajalec motorjaKawasaki V-TWIN dvovaljni
Moč15.7kW / 2900 o/min
Način mazanja motorjaPolno tlačno z oljnim filtrom
Prostornina rezervoarja za gorivo11.4 L
Tip menjalnikaHidrostatičen z avtomatsko zaporo diferenciala
Širina košnje127 cm
VožnjaKrmiljenje s pedali
Višina košnje, min – max25 – 100 mm
Vodilna kolesa5
Vklop rezilElektrična sklopka
Teža260 kg

 

Ob nakupu prejmete še:
– Gratis sestavitev in zagon stroja, nulti servis
– Dostavo na vaš naslov
– Prikaz delovanja ob dostavi
– Darilo ob nakupu

Dodatne informacije

Motor

Dvovaljni motor

Način košnje

Mulčenje, Stranski izmet

Način pogona

Hidrostatičen

Proizvajalec

Cub Cadet

Povpraševanje po VRTNI TRAKTOR CUB CADET XT3 QS127