Akcija!

VRTNI TRAKTOR CUB CADET XT2 PR106

Original price was: 5.799,00€.Current price is: 5.499,00€.

Izjemno okreten in močan vrtni traktor s košaro Cub Cadet XT2 PR106I s širino košnje 106 cm in sistemom Tight Turn Xtreme bo osrečil še tako zahtevnega uporabnika.

PRESTAVITEV PODROBNEJE
x
20,00 €

Opis

Vrtni traktor Cub Cadet XT2 PR106I je v prvi vrsti traktor z zbiranjem, saj travo, ki jo odreže s 106 cm široko kosilno enoto, pošlje v 320-litrsko zadnjo košaro. Pametni sistem polnega zbiralnika samodejno prepozna, ko je slednji polni. Iz udobja voznikovega sedeža pa lahko le z dotikom gumba, košaro preprosto dvignete in iztresete pokošeno travo. Poleg zbiranja trave v košaro, se lahko odločite še za zadnji izmet ali pa kot dodatno opremo izberete čep za mulčenje, ki vam med delom nudi še več prožnosti.

Resnična prednost vrtnega traktorja XT2 PR106I je zmogljiv Cub Cadet dvovaljni motor, ki varčuje z bencinom in ohranja nizke stroške vzdrževanja. Z veliko kosilno enoto 106 cm lahko učinkovito kosite tudi do 8.000 m2 v roku ene ure. S sistemom Tight Turn Xtreme traktor izkoristi polmer obračanja le 17 cm, zaradi česar je izjemno primeren tudi za košnjo okoli ovir.

Odlična manevriranost nadgradi še enostavno upravljanje. S hidrostatičnim pogonom lahko enostavno nadzorujete hitrost vožnje kar naredi delo še prijetnejše. Rezila vklopite z električno sklopko in izbirate med 12. nastavitvami višine košnje (25 – 100 mm), kar je največ kar ponujajo vrtni traktorji na trgu. Še več nadzora vam ponuja tehnologija Bluetooth, ki spremlja stanje traktorja in opozarja na servis.

Vrtni traktor Cub Cadet XT2 PR106I je opremljen LED žarometi za varno in lažje delo v mraku. Voznikov sedež ima visoko podporo za hrbet in zagotavlja udobno delo. Udoben je tudi Ergo Soft Grip volan.

Tehnični podatki:

Način košnjeS košaro
Proizvajalec motorjaCub Cadet V-TWIN dvovaljni
Moč9.9 kW / 2150 o/min
Način mazanja motorjaPolno tlačno z oljnim filtrom
Prostornina rezervoarja za gorivo9.5 L
Tip menjalnikaHidrostatični
Širina košnje106 cm
VožnjaKrmiljenje s pedali
Višina košnje, min – max25 – 100 mm
Vodilna kolesa4
Vklop rezilElektrična sklopka
Prostornina zbralnika320 L
Teža253 kg

 

Ob nakupu prejmete še:
– Gratis sestavitev in zagon stroja, nulti servis
– Dostavo na vaš naslov
– Prikaz delovanja ob dostavi
– Darilo ob nakupu

Dodatne informacije

Motor

Dvovaljni motor

Način košnje

Košara, Mulčenje

Način pogona

Hidrostatičen

Proizvajalec

Cub Cadet

Povpraševanje po VRTNI TRAKTOR CUB CADET XT2 PR106