STIGA STIG E SERIES ROBOTSKA KOSILNICA – 1200 m2

1.569,00

Stiga STIG E Series, nova robotska kosilnica je zasnovana za košnjo vašega travnika, tako kot želite. Robotska kosilnica STIGA STIG E Series je popolnoma zavezana, da vam olajša življenje na vašem travniku. Izbira zmogljivosti je enostavna, ob izbiri robotske kosilnice STIGA STIG E Series: izberete možnost do 600 m2 z dokupom Power Kita E600, ali izberete možnost do 1.200 m2 z dokupom Power Kita E1200. Kosilnica lahko obratuje v režimu: način SPOT ali tedensko razporejanje, nastavljeno prek APP. Rezilo je tipa vrtljivega vpetja in je obenem sistem za zaznavanje mehkih ovir. Rezilo žene tihi brezkrtačni motor. Izmerjena raven zvočne moči <60 dB (A). Odlično uravnoteženje teže za doseganje naklona do 45% (24°). Zaščita pred vodo razreda IPX5. Zgornji pokrov je vseeno enostavno odstranljiv brez orodja. Prednosti za uporabnika: Odlično obvladuje ozke prehode in prostore ter bolj kompleksno urejene vrtove, na trati ne pušča sledi, nizka poraba energije in obraba komponent. Poenostavljena uporabniška izkušnja. Intuitiven in enostaven zagon. Priročen gumb za preklopni način: nastavite ga za točkovno rezanje, kjer in kdaj želite, ali razporedite njegov delovni urnik po vaši želji v aplikaciji. Največja varnost za otroke, hišne ljubljenčke ali predmete. Tiho delovanje, prijazno do sosedov. Odlična zmogljivost košnje tudi na hribovitem ali neravnem terenu. Enostavno čiščenje brez orodja. Strokovno svetovanje in poprodajni servis z nadomestnimi deli in dodatno opremo je na razpolago. Garancija: 2 leti.

PRESTAVITEV PODROBNEJE
ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 37,57 €
Vaš mesečni obrok
+ 100 € polog
Izračun obrokov
Enostavni obročni nakupi
Želim čim nižji obrok
48 x 37,57 €
Odplačati želim čim prej
6 x 261,47 €
Želim si izbrati svoje obroke
6 x 261,47 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.

Opis

Stiga STIG E Series, nova robotska kosilnica je zasnovana za košnjo vašega travnika, tako kot želite. Robotska kosilnica STIGA STIG E Series je popolnoma zavezana, da vam olajša življenje na vašem travniku. Izbira zmogljivosti je enostavna, površina košnje je 1200 m2. Kosilnica lahko obratuje v režimu: način SPOT ali tedensko razporejanje, nastavljeno prek APP. Rezilo je tipa vrtljivega vpetja in je obenem sistem za zaznavanje mehkih ovir. Rezilo žene tihi brezkrtačni motor. Izmerjena raven zvočne moči <60 dB (A). Odlično uravnoteženje teže za doseganje naklona do 45% (24°). Zaščita pred vodo razreda IPX5. Zgornji pokrov je vseeno enostavno odstranljiv brez orodja. Prednosti za uporabnika: Odlično obvladuje ozke prehode in prostore ter bolj kompleksno urejene vrtove, na trati ne pušča sledi, nizka poraba energije in obraba komponent. Poenostavljena uporabniška izkušnja. Intuitiven in enostaven zagon. Priročen gumb za preklopni način: nastavite ga za točkovno rezanje, kjer in kdaj želite, ali razporedite njegov delovni urnik po vaši želji v aplikaciji. Največja varnost za otroke, hišne ljubljenčke ali predmete. Tiho delovanje, prijazno do sosedov. Odlična zmogljivost košnje tudi na hribovitem ali neravnem terenu. Enostavno čiščenje brez orodja. Strokovno svetovanje in poprodajni servis z nadomestnimi deli in dodatno opremo je na razpolago. Garancija: 2 leti.

Tehnični podatki:

Inštalacija:zelo enostavna
Avtomatska polnilna postaja:da
Baterija:E1200
Motor:brezkrtačni
Čas delovanja:180 min (E1200)
Delovna širina:18 cm
Višina reza:20 do 60 mm
Največja površina košnje:1.200 m2 (E1200)
Največji naklon:45%
Čas polnjenja:100 min
Število področij:E1200 Home+5
Zaustavitev v sili:da
Bluetooth sprejemnik:da
Teža:9 kg

Proizvajalec

STIGA

Dodatne informacije

Robotske kosilnice

Mali vrt – do 1200 m2

Povpraševanje po STIGA STIG E SERIES ROBOTSKA KOSILNICA - 1200 m2