Prikazovanje 1–30 od 47 rezultatov

Akcija!
Dodaj na listo želja
Dodaj na listo želja

BATERIJSKI VRTNI TRAKTOR CRAMER 82LT107

5.555,00

Cramer 82LT107 je profesionalni baterijski vrtni traktor z močjo 82 V, zasnovan za tiste, ki zahtevajo visoko zmogljivost in vzdržljivost za velike vrtove in velika posestva. S 107 cm širine košnje stranskega izmeta ponuja kosilnica izjemno zmogljivost zahvaljujoč dvojnemu motorju z močjo 1,2 kW in rezalni enoti iz trpežnega jeklenega ohišja. Napajanje prihaja iz 4 priloženih 82 V 5 Ah baterijskih paketov na klik, ki omogočajo neprekinjeno košnjo ves dan za pokrivanje do 10.500 m2 z enim polnjenjem (s 6 x 8 Ah 82 V baterijami). Cramer 82LT107, zasnovan za visoko zmogljivost in preprosto uporabo, ima enostavno nastavitev višine košnje s 7 položaji od 38 do 114 mm za popolno košnjo na katerem koli območju, kot tudi spremenljivo hitrost z največjo hitrostjo naprej 12,8 km/h za hitro pokrivanje velikih površin brez kompromisov pri končnem rezu. Za območja z malo svetlobe, na primer pod in okoli dreves ali pri košnji zgodaj ali pozno popoldan, integrirane LED luči zagotavljajo jasen pogled na travo pred seboj. Naša tehnologija 82 V tekmuje s podobno bencinsko kosilnico, vendar ima znatno nižje stroške delovanja in lastništva, zaradi česar je trajnostna možnost za lastnike vrtov ali celo profesionalne vrtnarje. Poleg prednosti pri stroških in zmogljivosti nudi serija Cramer 82V dodatno varnost na delovišču z nizkimi vibracijami, nizkimi ravnmi hrupa in ničelnimi emisijami ali škodljivimi plini za operaterja med košnjo. Kot del serije Cramer 82V je baterija zamenljiva v vseh serijah 82V od kosilnic, škarij za živo mejo, puhalnikov listja in celo motornih žag. Ena baterija za vse izdelke.

PRESTAVITEV PODROBNEJE
Dodaj na listo želja
Dodaj na listo želja
Akcija!
Dodaj na listo želja
Dodaj na listo želja

BATERIJSKI ZERO TURN CRAMER 82ZT107

7.499,00

Cramer 82ZT107 je zero turn kosilnica s profesionalno močjo 82 V, zasnovana za tiste, ki zahtevajo visoko zmogljivost in vzdržljivost za velike vrtove in velika posestva. S 107-cm rezalno enoto za mulčenje in izbirnimi funkcijami stranskega izmeta nudi ničelni obrat izjemno zmogljivost košnje zahvaljujoč dvojnim motorjem z močjo 1,2 kW in močni jekleni rezalni enoti. Napajanje prihaja iz 6 priloženih 82 V 5 Ah baterijskih vložkov na klik, ki omogočajo neprekinjeno košnjo skozi ves dan za pokrivanje do 10.500 m2 z enim polnjenjem (s 6 x 8 Ah 82 V baterijami). Cramer 82ZT107, zasnovan za visoko produktivnost in enostavno uporabo, ima preprosto nastavitev višine košnje s 7 položaji od 38 do 114 mm za popolno košnjo na katerem koli območju, kot tudi spremenljivo hitrost z največjo hitrostjo naprej 12,9 km/h za hitro pokrivanje velikih površin, ne da bi pri tem ogrozili končni rezultat reza. Na območjih s šibko svetlobo, kot so pod in okoli dreves ali pri košnji zgodaj ali pozno zvečer, vgrajene luči LED omogočajo jasen pogled na travo pred vami. Varnost, udobje in preglednost so na voljo zahvaljujoč popolnoma nastavljivemu sedežu z visokim naslonom in dvignjenemu položaju za jasen pregled med delovanjem. Naša tehnologija 82 V tekmuje z enakovrednim TBCcc bencinskim ničelnim obratom, vendar ima znatno nižje obratovalne stroške in stroške lastništva, zaradi česar je izvedljiva možnost za ambiciozne lastnike vrtov ali celo za profesionalne krajine. Poleg ugodnosti stroškov in zmogljivosti serija Cramer 82V nudi dodatno varnost na delovnem mestu z nizkimi vibracijami, nizkim hrupom in ničelnimi emisijami ali škodljivimi hlapi za operaterja med košnjo. Kot del serije Cramer 82V je baterija zamenljiva v katerem koli obsegu 82V od kosilnic, škarij za živo mejo, puhalnikov in celo motornih žag. Ponuja eno baterijo za vsako profesionalno uporabo.

PRESTAVITEV PODROBNEJE
Dodaj na listo želja
Dodaj na listo želja
Akcija!
Dodaj na listo želja
Dodaj na listo želja

VRTNI TRAKTOR CUB CADET LT3 PR105

3.729,00

Izjemno kompakten, robusten in učinkovit vrtni traktor CUB CADET LT3 PR105 je s širino košnje 105 cm in hidrostatičnim menjalnikom, enostavno upravljanim na nožni pedalki vrhunski stroj za udobno uporabo. Upremljen je tudi s sistemom RevTek, ki omogoča košnjo tudi pri vzvratni vožnji.

PRESTAVITEV PODROBNEJE
Dodaj na listo želja
Dodaj na listo želja
ali od 90,68 € / mesec
Dodaj v košarico
Akcija!
Dodaj na listo želja
Dodaj na listo želja

VRTNI TRAKTOR OREC RM 830 – za zahtevne terene

7.399,00

Profesionalni kosilni traktor OREC RM 830 s Hondinim motorjem in močno kovinsko konstrukcijo je namenjen delu na zelo zahtevnih terenih predvsem za profesionalno uporabo. Hondini motorji so postali sinonim za trajnost, tako vas ne bo skrbelo tudi, če boste s kosilnim traktorjem kosili res zahtevne terene. Ne ustavi ga visoka trava, območja polna grmičevja in ne nagnjeni tereni, kjer je zaradi zapore diferenciala omogočeno lažje upravljanje in premagovanje težjih terenov. Kosilni traktor se tako preprosto spopada tudi z gostejšo podrastjo in tanjšimi drevesi. Z dvema rezilom, ki se vrtita na obeh koncih sredinskega rezila in trdnim vretenom, lahko mulčite les, visoko travo in gosto dračje. Kosilni traktor Orec RM 830 ima nastavljivo višino košnje in sicer od 50 do 110 mm. Kosilni traktor Orec ima nizko težišče in funkcija zaklepanja diferenciala OREC Ride-On Brush Cutter omogoča enostavno upravljanje, tudi ko se lotevate večjih pobočij. Zaradi teh funkcij ste lahko brez straha, da se bo kosilni traktor prevrnil.

PRESTAVITEV PODROBNEJE
Dodaj na listo želja
Dodaj na listo želja
Akcija!
Dodaj na listo želja
Dodaj na listo želja

VRTNI TRAKTOR OREC RM 83G – za zahtevne terene

6.777,00

Profesionalni kosilni traktor OREC RM 83 s Hondinim motorjem in močno kovinsko konstrukcijo je namenjen delu na zelo zahtevnih terenih predvsem za profesionalno uporabo. Hondini motorji so postali sinonim za trajnost, tako vas ne bo skrbelo tudi, če boste s kosilnim traktorjem kosili res zahtevne terene. Ne ustavi ga visoka trava, območja polna grmičevja in ne nagnjeni tereni, kjer je zaradi zapore diferenciala omogočeno lažje upravljanje in premagovanje težjih terenov. Kosilni traktor se tako preprosto spopada tudi z gostejšo podrastjo in tanjšimi drevesi. Z dvema rezilom, ki se vrtita na obeh koncih sredinskega rezila in trdnim vretenom, lahko mulčite les, visoko travo in gosto dračje. Kosilni traktor Orec RM 83 ima nastavljivo višino košnje in sicer od 50 do 110 mm. Kosilni traktor Orec ima nizko težišče in funkcija zaklepanja diferenciala OREC Ride-On Brush Cutter omogoča enostavno upravljanje, tudi ko se lotevate večjih pobočij. Zaradi teh funkcij ste lahko brez straha, da se bo kosilni traktor prevrnil.

PRESTAVITEV PODROBNEJE
Dodaj na listo želja
Dodaj na listo želja
Akcija!
Dodaj na listo želja
Dodaj na listo želja

VRTNI TRAKTOR OREC RM 952 – za zahtevne terene

10.499,00

Kosilni traktor, ki je namenjen čiščenju grmičevja, podrasti in visoke trave. Z njim bo čiščenje grmičevja hitro in preprosto. Kosilni traktor je opremljen z dvema lebdečima reziloma in kot skala trdim vretenom ,ki bo kos košenju lesnega materiala, visoke trave in gostega grmičevja. Vožnja z kosilnim traktorjem Orec RM 952 je po občutku podobna vožnji z Go-Cartom. Veliko uporabnokov skuša kositi grmičevje z navadnimi kosilnicami ali kosilnimi traktorji. Kot se hitro naučijo, te kosilnice niso zasnovane za grobo uporabo in pogosto prihaja do poškodb. Tako so najpogostejše poškodbe poškodbe jermena in vretena. Inženirji pri Orecu vedo kako zahtevna je lahko košnja grmičevja zato so pri Orecu dodali dodatno ojačitev in s tem zmanjšali škodo z inovacijo v njegovi zasnovi. Poleg tega ima kosilni traktor Orec RM 952 nizko težišče in funkcijo zaklepanja diferenciala, kar vam bo v veliko pomoč pri premagovanju večjih naklonov. Za spuste je dodatno montirana tudi prednja zavora, ki bo poskrbela za dodatno varnost pri spuščanju po strmih pobočjih.

PRESTAVITEV PODROBNEJE
Dodaj na listo želja
Dodaj na listo želja