Prikazovanje 1–30 od 42 rezultatov

Dodaj na listo želja
Dodaj na listo želja

BATERIJSKA ŽAGA CAMPAGNOLA T-CAT M

238,00

Naš inovativni verižni obrezovalnik T-CAT M je popolna mešanica rezalne natančnosti in učinkovitosti in je predlagan kot majhno nepogrešljivo orodje za uporabnike, ki pri obrezovanju potrebujejo priročnega in kompaktnega zaveznika, ki jim bo v oporo pri rezanju grmovja, veje ali grmovje. Izjemno lahek, lahko ga nosite v posebnem torbici za pas. Baterijska žaga T-CAT M je najnovejši dodatek v ponudbi električnih orodij linije Campagnola GREEN. Zasnovan je tako, da svojim uporabnikom zagotavlja dobro rezalno zmogljivost, hkrati pa ohranja minimalne dimenzije in odlično kompaktnost. Kot nalašč za nego domačega zelenja in za hobi, je T-CAT M zelo uporaben tudi za manjše zaključne posege obrezovanja v profesionalnih okoljih. Novo orodje lahko reže veje z največjim premerom 8 cm, ne da bi pri tem naredilo robove in upočasnilo. Njegova teža je le 1.200 g, vključno z litij-ionsko baterijo z nazivno napetostjo 14,4 V (16,8 V max…) in kapaciteto 2,5 Ah. Avtonomija vsakega polnjenja omogoča operaterju do 90 rezov vej z največjim premerom 6 cm. Za podporo zmogljivosti T-CAT M je na voljo 500 W brezkrtačni motor z 1/4 ” verigo, opremljeno z 29 členi, ki lahko dosežejo hitrost 7,5 m/s. Lastnosti tega novega verižnega obrezovalnika linije GREEN Line dopolnjujeta tudi njegov nedrseči ročaj z varnostnim stikalom in njegova ergonomska oblika, ki upravljavcu zagotavljata izjemno svobodo gibanja in minimalno utrujenost roke.

PRESTAVITEV PODROBNEJE
Dodaj na listo želja
Dodaj na listo želja
ali od 11,28 € / mesec
Dodaj v košarico
Akcija!
Dodaj na listo želja
Dodaj na listo želja

BATERIJSKI VRTNI TRAKTOR CRAMER 82LT107

5.555,00

Cramer 82LT107 je profesionalni baterijski vrtni traktor z močjo 82 V, zasnovan za tiste, ki zahtevajo visoko zmogljivost in vzdržljivost za velike vrtove in velika posestva. S 107 cm širine košnje stranskega izmeta ponuja kosilnica izjemno zmogljivost zahvaljujoč dvojnemu motorju z močjo 1,2 kW in rezalni enoti iz trpežnega jeklenega ohišja. Napajanje prihaja iz 4 priloženih 82 V 5 Ah baterijskih paketov na klik, ki omogočajo neprekinjeno košnjo ves dan za pokrivanje do 10.500 m2 z enim polnjenjem (s 6 x 8 Ah 82 V baterijami). Cramer 82LT107, zasnovan za visoko zmogljivost in preprosto uporabo, ima enostavno nastavitev višine košnje s 7 položaji od 38 do 114 mm za popolno košnjo na katerem koli območju, kot tudi spremenljivo hitrost z največjo hitrostjo naprej 12,8 km/h za hitro pokrivanje velikih površin brez kompromisov pri končnem rezu. Za območja z malo svetlobe, na primer pod in okoli dreves ali pri košnji zgodaj ali pozno popoldan, integrirane LED luči zagotavljajo jasen pogled na travo pred seboj. Naša tehnologija 82 V tekmuje s podobno bencinsko kosilnico, vendar ima znatno nižje stroške delovanja in lastništva, zaradi česar je trajnostna možnost za lastnike vrtov ali celo profesionalne vrtnarje. Poleg prednosti pri stroških in zmogljivosti nudi serija Cramer 82V dodatno varnost na delovišču z nizkimi vibracijami, nizkimi ravnmi hrupa in ničelnimi emisijami ali škodljivimi plini za operaterja med košnjo. Kot del serije Cramer 82V je baterija zamenljiva v vseh serijah 82V od kosilnic, škarij za živo mejo, puhalnikov listja in celo motornih žag. Ena baterija za vse izdelke.

PRESTAVITEV PODROBNEJE
Dodaj na listo želja
Dodaj na listo želja
Akcija!
Dodaj na listo želja
Dodaj na listo želja

BATERIJSKI ZERO TURN CRAMER 82ZT107

7.499,00

Cramer 82ZT107 je zero turn kosilnica s profesionalno močjo 82 V, zasnovana za tiste, ki zahtevajo visoko zmogljivost in vzdržljivost za velike vrtove in velika posestva. S 107-cm rezalno enoto za mulčenje in izbirnimi funkcijami stranskega izmeta nudi ničelni obrat izjemno zmogljivost košnje zahvaljujoč dvojnim motorjem z močjo 1,2 kW in močni jekleni rezalni enoti. Napajanje prihaja iz 6 priloženih 82 V 5 Ah baterijskih vložkov na klik, ki omogočajo neprekinjeno košnjo skozi ves dan za pokrivanje do 10.500 m2 z enim polnjenjem (s 6 x 8 Ah 82 V baterijami). Cramer 82ZT107, zasnovan za visoko produktivnost in enostavno uporabo, ima preprosto nastavitev višine košnje s 7 položaji od 38 do 114 mm za popolno košnjo na katerem koli območju, kot tudi spremenljivo hitrost z največjo hitrostjo naprej 12,9 km/h za hitro pokrivanje velikih površin, ne da bi pri tem ogrozili končni rezultat reza. Na območjih s šibko svetlobo, kot so pod in okoli dreves ali pri košnji zgodaj ali pozno zvečer, vgrajene luči LED omogočajo jasen pogled na travo pred vami. Varnost, udobje in preglednost so na voljo zahvaljujoč popolnoma nastavljivemu sedežu z visokim naslonom in dvignjenemu položaju za jasen pregled med delovanjem. Naša tehnologija 82 V tekmuje z enakovrednim TBCcc bencinskim ničelnim obratom, vendar ima znatno nižje obratovalne stroške in stroške lastništva, zaradi česar je izvedljiva možnost za ambiciozne lastnike vrtov ali celo za profesionalne krajine. Poleg ugodnosti stroškov in zmogljivosti serija Cramer 82V nudi dodatno varnost na delovnem mestu z nizkimi vibracijami, nizkim hrupom in ničelnimi emisijami ali škodljivimi hlapi za operaterja med košnjo. Kot del serije Cramer 82V je baterija zamenljiva v katerem koli obsegu 82V od kosilnic, škarij za živo mejo, puhalnikov in celo motornih žag. Ponuja eno baterijo za vsako profesionalno uporabo.

PRESTAVITEV PODROBNEJE
Dodaj na listo želja
Dodaj na listo želja
Akcija!
Dodaj na listo želja
Dodaj na listo želja

KOSILNICA ZA VISOKO TRAVO WEIBANG 53cm KARDAN

1.179,00

Samohodna kosilnica WEIBANG S KARDANSKIM PRENOSOM
Motorna SAMOHODNA kosilnica za VISOKO TRAVO
Motor: LONCIN LC1P70FA 196 ccm, 5KS/3,4kW / navor:10,5/2500 Nm/obrati
Rezilo:X-OBLIKA 53 cm; mulčenje; 3600 rpm
Menjalnik:1-3 hitrosti 0,68-0,84-1,02 m/s
Varnostna sklopka ščiti rezilo in gred
Kolesa prednja/zadnja:200/270 mm
Nastavitev krmila po višini ter vertikalna in horizontalna
Višina košnje: 6 x od 15 do 90 mm
Centralni dvig zadnjih koles, dvig prednjih posebej
Jekleno ohišje
Dimenzije LxWxH: 159,4 x 60,5 x 110,7 cm

PRESTAVITEV PODROBNEJE
Dodaj na listo želja
Dodaj na listo želja
ali od 27,77 € / mesec
Dodaj v košarico
Akcija!
Dodaj na listo želja
Dodaj na listo želja

MOTORNA KOSA STIGA BC 730

264,00

Odlično razmerje med močjo in težo! Stiga BC 730 je izjemna ročna motorna kosa, lahka za delo in enostavna za uporabo, namenjena za domače izzive. Opremljena s tri-zobim rezilom za bolj zahtevno delo na večjih površinah. Loop ročajni sistem in nosilni pas zagotavljata udobje pri nošenju in omogočata enostavno upravljanje. V kompletu so: trizobo jekleno rezilo in T&G nylon rezilna glava komfortni nosilni pas. Nadomestni deli in poprodajni servis zagotovljeni. Garancija: 2 leti.

PRESTAVITEV PODROBNEJE
Dodaj na listo želja
Dodaj na listo želja
ali od 12,51 € / mesec
Dodaj v košarico
Akcija!
Dodaj na listo želja
Dodaj na listo želja

MOTORNA KOSA STIGA GT 730 A

208,00

Visokozmogljivo motorno koso STIGA GT 730 A poganja motor s 25.4 cm3, s profesionalno zasnovo, namenjeno domačim uporabnikom. Prednost STIGA GT 730 A je v enostavni rabi, kar se kaže v inovativnih funkcijah kot je enostaven zagon, intuitivno nameščenimi ročicami in stikali. Namenjena je za zasebne uporabnike z ambicijo opraviti tudi bolj zahtevna dela z daljšo neprekinjeno rabo. Narejena je v skladu z najnovejšimi trendi razvoja izdelkov, strukture uporabljenih materialov, izboljšanja priročnosti in lahkotnosti. Opremljena je z napredno motorno tehnologijo, ki zagotavlja najnižje emisijske vrednosti. Okrogel ročaj nudi preprosto in udobno uporabo. Nadomestni deli in poprodajni servis zagotovljeni. Garancija: 2 leti.

PRESTAVITEV PODROBNEJE
Dodaj na listo želja
Dodaj na listo želja
ali od 18,93 € / mesec
Dodaj v košarico
Akcija!
Dodaj na listo želja
Dodaj na listo želja

RIDER STIGA PARK 500 WX

5.779,00

Parkovna kosilnica nove generacije s spredaj nameščenim kosiščem STIGA Park 500 WX je idealen partner pri skrbi za velike travnate površine, ki jih je treba pogosto kositi. Srce tega stroja je visokozmogljiv, povsem nov dvo-valjni motor STIGA ST 550, s prostornino 586 ccm. Pogon 4WD omogoča odličen oprijem tudi na najbolj zahtevnih terenih, medtem ko hidravlično servo krmiljenje zagotavlja maksimalen nadzor na poti vožnje, hidrostatični menjalnik s pedalom pa pomaga pri boljšem nadzoru hitrosti. Park 500 WX ima zglobno krmiljenje 50:50, zadnja kolesa sledijo isti poti kot prednja kolesa; nov hidravlični krmilni sistem omogoča krmiljenje bistveno bolj gladko in lažje. Z zadnjim delom stroja, ki popolnoma sledi sprednjemu delu, se lahko uporabnik osredotoči samo na območje, ki ga je treba pokositi, ni mu treba skrbeti za kakršne koli nenamerne poškodbe z zadnjim delom. Udobje je zagotovljeno s priročno nameščeno stransko nadzorno ploščo, nastavljivim oblazinjenim sedežem, žarometom in električno nastavitvijo višine kosišča, tako da lahko v nekaj sekundah nastavitev višine rezanja spreminjate, hkrati pa ohrani delovanje motorja v enakem položaju. Park 500 WX lahko opremite z različnimi Combi kosišči od 95 do 125 cm, ki so na izbiro. Vsa kosišča imajo možnost tudi zadnjega izmeta. Nadomestni deli in poprodajni servis zagotovljeni. Garancija: 2 leti.

PRESTAVITEV PODROBNEJE
Dodaj na listo želja
Dodaj na listo želja
Akcija!
Dodaj na listo želja
Dodaj na listo želja

RIDER STIGA PARK 700 WX

6.174,00

Novi model, s prenovljeno zunanjostjo in s povečano zmogljivostjo. Parkovna kosilnica PARK 700 WX je opremljena z najnovejšim V-Twin STIGA ST600 motorjem. Namenjena je tudi bolj zahtevni rabi skozi celo leto. Uporaba priključkov naredi stroj univerzalen. Lahkotnost vodenja omogoča edinstven položaj zadnjh koles, ki spremljajo sled prednjih. To daje neverjeten občutek povezanosti. Kombinacija 4WD pogona zanesljivo dovoljuje zaustavljanje in speljevanje kjerkoli, vključno z zasneženimi dovozi. RAC-sistem je vključen v vse modele Park. Ima električno nastavljivo višino košnje ob elektro vklopu sklopke pogona kosišča in praktično nadzorno konzolo. Je izjemno udobna, za kar poskrbi nastavljiv volan in nastavljiv sedež z visokim naslonom. Nadomestni deli in poprodajni servis zagotovljeni. Garancija: 2 leti.

PRESTAVITEV PODROBNEJE
Dodaj na listo želja
Dodaj na listo želja
Akcija!
Dodaj na listo želja
Dodaj na listo želja

STIGA MULTICLIP PRO 950 SX AE 48V 900 SERIE BATERIJSKA KOSILNICA!BATERIJA,POLNILEC POSEBEJ!

854,00

Izjemno robustna baterijska, ekološko naravnana kosilnica, nove generacije 900 SERIE, primerna za domačo rabo in tudi profesionalno. Opremljena je z EL. motorjem z močjo 2300 W, ki zagotavlja najboljše zmogljivosti košnje in čas delovanja. Nič več jermena za prenos pogona, pomeni večje udobje, varčevanje z energijo – 35% porabe energije v primerjavi z običajnim pogonom. Intuitivna nadzorna armatura zagotavlja zelo enostavno upravljanje in hiter nadzor ob učinkovitem delu. Nadzor hitrosti omogoča tipkovnica, s katero prilagodite hitrost kosilnice svojemu tempu. Na voljo 6 različnih hitrosti. Ročaj X, nastavljiv bočno, da olajša košnjo ob robovih. Zanesljiv in trden mehanizem za nastavitev višine košnje zagotavlja, da izbrana nastavitev med delom varno ostane na svojem mestu. Sprednja stran je zaščitena pred udarci v ovire na vašem vrtu. Zgornji ročaj vam pomaga pri prestavljanju kosilnice. 210 mm premera, kolesa s krogličnimi ležaji z izjemno odpornimi aluminijastimi pokrovi koles za daljšo življenjsko dobo. Priporočena baterija 7,5 Ah 2X. Ob nakupu stroja, je potrebno dokupiti ustrezno baterijo (2x) in polnilec! Nadomestni deli in poprodajni servis zagotovljena. Garancija: 2 leti.

PRESTAVITEV PODROBNEJE
Dodaj na listo želja
Dodaj na listo želja
ali od 21,89 € / mesec
Dodaj v košarico
Akcija!
Dodaj na listo želja
Dodaj na listo želja

STIGA PR 700 E ŽAGA BATERIJSKA 48V 4,0AH-12″,30CM!BATERIJA,POLNILNIK POSEBEJ!

227,00

Okolju prijazna kompaktna baterijska verižna žaga izjemne zmogljivosti, ki jo žene nova generacija 48 V akumulatorja. Mehak ročaj in ergonomska oblika za optimalno ravnotežje v vsakem delovnem položaju. Ima fiksno vpetje vodila verige in avtomatsko oljno črpalko. To so nekatere njene lastnosti, ki jih je vredno omeniti. Ob nakupu stroja, je potrebno dokupiti polnilnik in ustrezno baterijo! Nadomestni deli in poprodajni servis zagotovljeni. Garancija: 2 leti.

PRESTAVITEV PODROBNEJE
Dodaj na listo želja
Dodaj na listo želja
ali od 10,76 € / mesec
Dodaj v košarico
Akcija!
Dodaj na listo želja
Dodaj na listo želja

STIGA SPS 700AE 48V BATERIJSKA VIŠINSKA VERIŽNA ŽAGA !BATERIJA,POLNILNIK POSEBEJ!

208,00

Pozabite na lestve in potencialno nevarno plezanje po drevesih – zdaj lahko iz varnosti in udobja tal enostavno dostopate do visokih vej. STIGA SPS 700 AE je opremljena z nastavkom za verižno žago za obžagovanje vej. Mehki gumijasti ročaj in kavelj še povečujejo udobje in enostavnost uporabe. SPS 700 AE je opremljena s 65 cm teleskopskim podaljškom, ki z nastavkom za obžagovanje zagotavlja največ 4 m. Obžagovalni nastavek je sestavljen iz kompaktne glave z verižno žago dolžine 25 cm z visoko zmogljivo verigo, ki zagotavlja gladek rez in zmanjšuje možnost povratnega udarca. Kavelj, ki se nahaja pod vodilno palico, omogoča, da lahko vejo uporabite kot rezalno ploščad in optimizirate varnost in natančnost. Priporočena baterija 4,0 Ah. Ob nakupu stroja, je potrebno dokupiti ustrezno baterijo in polnilnik! Nadomestni deli in poprodajni servis zagotovljeni. Garancija: 2 leti.

PRESTAVITEV PODROBNEJE
Dodaj na listo želja
Dodaj na listo želja
ali od 18,93 € / mesec
Dodaj v košarico
Akcija!
Dodaj na listo želja
Dodaj na listo želja

STIGA TWINCLIP 950E V 48V 900 SERIE BATERIJSKA KOSILNICA!BATERIJA,POLNILNIK POSEBEJ!

1.015,00

Izjemno robustna baterijska, ekološko naravnana kosilnica, nove generacije 900 SERIE, primerna za domačo rabo in tudi profesionalno. Opremljena je z EL. motorjem z močjo 2300 W, ki zagotavlja najboljše zmogljivosti košnje in čas delovanja. Brezkrtačni motor pomeni večje udobje, varčevanje z energijo – 35% porabe energije v primerjavi z običajnim pogonom. Intuitivna nadzorna armatura zagotavlja zelo enostavno upravljanje in hiter nadzor ob učinkovitem delu. Nadzor hitrosti omogoča tipkovnica, s katero prilagodite hitrost kosilnice svojemu tempu. Zahvaljujoč omejevalcema, lahko krmilni ročaj prilagodite v 3 različne položaje in ga zložite za lažje shranjevanje. Na voljo je tudi možnost navpične shrambe za prihranek prostora. Dvonivojsko rezilo Stiga, patentirano,deluje najprej z dvignjenim delom, da poveča učinkovitost in zmanjša porabo energije. Zanesljiv in trden centralni mehanizem za nastavitev višine košnje zagotavlja, da izbrana nastavitev med delom varno ostane na svojem mestu. Sprednja stran je zaščitena pred udarci v ovire na vašem vrtu. Zgornji ročaj vam pomaga pri prestavljanju kosilnice. 210/240 mm premera, kolesa s krogličnimi ležaji za daljšo življenjsko dobo. Priporočena baterija 7,5 Ah 2X. Ob nakupu stroja, je potrebno dokupiti ustrezno baterijo (2x) in polnilnik! Nadomestni deli in poprodajni servis zagotovljeni. Garancija: 2 leti.

PRESTAVITEV PODROBNEJE
Dodaj na listo želja
Dodaj na listo želja
ali od 23,57 € / mesec
Dodaj v košarico
Akcija!
Dodaj na listo želja
Dodaj na listo želja

TELESKOPSKA BATERIJSKA ŽAGA CAMPAGNOLA T-REX 160-240

459,00

T-REX 160-240 je najnovejša različica baterijske žage na teleskopskem podaljšku našega modela T-REX, učinkovitega električnega verižnega obrezovalnika linije GREEN. Novo orodje ima enako moč in rezalno zmogljivost kot osnovna različica, vendar je nameščeno na 160-240 cm teleskopskem podaljšku. Ta lastnost operaterju omogoča natančno obrezovanje tudi najvišjih vej, enostavno dosegljivih s tal, brez pomoči lestev, in tako ohranja odlično raven varnosti. T-REX 160-240 lahko reže veje do premera 21 cm, napaja pa ga litij-ionska baterija z nazivno napetostjo 21,6 V (največ 25,2 V). Visoka zmogljivost tega vira energije (5 Ah – 108 Wh) z vsakim polnjenjem omogoča, da orodje opravi do 220 rezov vej s premerom 8 cm.

PRESTAVITEV PODROBNEJE
Dodaj na listo želja
Dodaj na listo želja
ali od 11,77 € / mesec
Dodaj v košarico
Akcija!
Dodaj na listo želja
Dodaj na listo želja

VRTNA KOSILNICA STIGA COMBI 748 S

436,00

Nov model izjemno učinkovite vsestranske kosilnice z zbirno 60L košaro, stranskim/zadnjim izmetom, možnostjo mletja in pogonom. Omogoča udobno košnjo na različnih terenih. Jekleno, prašno pobarvano ohišje kosišča zagotavlja dolgo življensko dobo. Njena dodatna prednost je učinkovito pobiranje tudi v bolj zahtevnih pogojih. Na novo razvit krmilni ročaj zagotavlja popoven nadzor in udobje. Poganja jo motor STIGA ST140 OHV AUTOCHOKE. Ima centralno šeststopenjsko 22 do 65 mm nastavitev višine. Zadnja kolesa so premera 280 mm. Nadomestni deli in poprodajni servis zagotovljeni. Garancija: 2 leti.

PRESTAVITEV PODROBNEJE
Dodaj na listo želja
Dodaj na listo želja
ali od 11,18 € / mesec
Dodaj v košarico
Akcija!
Dodaj na listo želja
Dodaj na listo želja

VRTNA KOSILNICA STIGA COMBI 753 S

499,00

Osvežen in prenovljen model samohodne kosilnice STIGA Combi 753 S, z novim udobnim in praktičnim ročajem, ki ima 51 cm širine košnje in 60-litrsko hibridno zbirno košaro pokošene trave z indikatorjem polnosti. Na prašno pobarvanem jeklenem ohišju kosišča je nameščen zanesljiv 166-kubični motor STIGA z neto izhodno močjo 2,60 kW pri 2900 vrt/min, ki presega najvišje ekološke standarde. Combi 753 S vam omogoča, da izbirate med 4 različnimi funkcijami košnje: zadnji izmet, stranski izmet, zbiranje v košaro ali mulčenje, ki drobno drobi pokošeno travo v mikro delce in jih široko razdeli na travniku kot naravno gnojilo. Centralizirano višino košnje lahko enostavno nastavite z ročico v 5 položajev v razponu od 27 do 90 mm. Velika zadnja kolesa omogočajo enostavno manevriranje na neravnem terenu. Sprednja stran je zaščitena pred udarci v ovire na vašem vrtu. Zgornji ročaj vam pomaga pri prestavljanju kosilnice. V opremi je dodan deflektor za mletje in nastavek za stranski izmet. Nadomestni deli in poprodajni servis zagotovljeni. Garancija: 2 leti.

PRESTAVITEV PODROBNEJE
Dodaj na listo želja
Dodaj na listo želja
ali od 12,79 € / mesec
Dodaj v košarico
Akcija!
Dodaj na listo želja
Dodaj na listo želja

VRTNA KOSILNICA STIGA COMBI 955 V

659,00

Izbira popolnoma prenovljene kosilnice Stiga Combi 955 V je najlažja pot do perfektno negovane trate. Ta model je zasnovan za zahtevne uporabnike, ki pričakujejo vrhunski učinek rezanja in najvišjo zmogljivost pobiranja v vseh pogojih. Izjemno učinkovita in vsestranska kosilnica z zbirno košaro in dinamičnim pogonom. Namenjena je za mulčenje in pobiranje, ima pa tudi možnost stranskega izmeta. Jekleno, galvansko zaščiteno in prašno pobarvano ohišje kosišča zagotavlja dolgo življensko dobo. Njena prepoznavna značilnost je res učinkovito pobiranje. Poganja jo zmogljiv nov motor STIGA ST 200 OHV AUTOCHOKE PRO. Ima centralno petstopenjsko nastavitev višine in velika zadnja kolesa. Nadomestni deli in poprodajni servis zagotovljeni. Garancija: 2 leti.

PRESTAVITEV PODROBNEJE
Dodaj na listo želja
Dodaj na listo želja
ali od 16,89 € / mesec
Dodaj v košarico
Akcija!
Dodaj na listo želja
Dodaj na listo želja

VRTNA KOSILNICA STIGA MULTICLIP 750 S

549,00

Prenovljen in osvežen model Multiclip je učinkovita samohodna kosilnica, ki je namenjena tudi za večje površine, z vzvodno petstopenjsko nastavitvijo višine. Namenjena je za učinkovito mulčenje, ki zagotavlja BIO dinamični razvoj travi. Opremljena je s čvrstim kovinskim ohišjem, ki omogoča rezalno širino 48 cm in pogonskimi kolesi premera 210mm. Poganja jo popolnoma nov in zmogljiv Stigin motor ST170 OHV Autochoke, z najvišjo stopnjo okoljske ustreznosti. Nadomestni deli in poprodajni servis zagotovljeni. Garancija: 2 leti.

PRESTAVITEV PODROBNEJE
Dodaj na listo želja
Dodaj na listo želja
ali od 14,07 € / mesec
Dodaj v košarico
Akcija!
Dodaj na listo želja
Dodaj na listo želja

VRTNA KOSILNICA STIGA TWINCLIP 950 V

825,00

Nova vsestranska in robustna kosilnica, namenjena tudi komercialni rabi, z izjemnimi rezultati košnje s posebnim patentiranim rezilom (TWINCLIP), z dinamičnim pogonskim reduktorjem PRO ALU VARIO za večje površine. Opremljena s širokim , galvansko zaščitenim kovinskim ohišjem in velikimi 240mm zadnjimi kolesi. Omogoča 48 cm rezalno širino. Poganja jo nov zmogljiv pogonski motor STIGA ST 200 OHV AUTOCHOKE. Namenjena je za mulčenje in pobiranje. Izmet je možen zadaj Je zelo enostavna za čiščenje. Ima 70L zbiralni koš. Nadomestni deli in poprodajni servis zagotovljeni. Garancija: 2 leti.

PRESTAVITEV PODROBNEJE
Dodaj na listo želja
Dodaj na listo želja
ali od 21,15 € / mesec
Dodaj v košarico