VRTNI TRAKTOR CUB CADET XT3 QR106

7.099,00

Vrtni traktor s košaro Cub Cadet XT3 QR106 kosi najvišjo in najbolj gosto travo. Z mehansko zaporo diferenciala za optimalno prileganje – ne glede na zahtevnost terena.

PRESTAVITEV PODROBNEJE
Kategorija:

Opis

Vrtni traktor Cub Cadet XT3 QR106 z izjemno močnimi lastnostmi je zasnovan tako, da izpolnjuje najstrožje zahteve. Serija Cub Cadet XT3 predstavlja tako imenovane ultimativne traktorske kosilnice, ki so kos večjim obremenitvam. Zmogljiv Kawasaki motor V-Twin prinaša izjemnih 12.7 kW moči, kar v kombinaciji z mehansko zaporo diferenciala zagotavlja optimalno oprijem, ki je idealen za vse potrebe terena. Dvovaljni motor zagotavlja izjemno gladek tek in nizko porabo goriva.

Za najboljši možni zaključek košnje traktor XT3 QR106 omogoča enostavno zbiranje trave s čim manj potrebnih postankov. Njegova 360-litrska zbirna košara poveča učinkovitost in ima nastavljiv indikator nivoja polnjenja, samodejni izklop rezil, ko se košara napolni. Z dotikom na gumb se košara za travo dvigne in iztrese pokošeno travo. V opremo je vključen tudi protiprašni sistem, ki ščiti pred vrtinčeno travo in umazanijo. Če upoštevate izjemno široko paleto višine reza (izbira dvanajst od 25 do 100 mm), je to resnično fantastična košnja večjih površin z zbiranjem.

Med napredne tehnologije tega modela spada tudi sistem RevTek Cub Cadet, ki omogoča košnjo tudi takrat, ko peljete vzvratno. Dodatno okretnost omogoča Tight Turn Extreme, kar je pri Cub Cadet vrtnih traktorjih enako le 17 cm radij krog obračanja. Hidrostatični menjalnik pomeni, da imate popoln nadzor nad hitrostjo traktorja, podobno kot pri avtomatskem avtomobilu. Udobno vožnjo lahko uživate zahvaljujoč voznikovemu sedežu z visokim hrbtom in naslonom za roke. Traktor je opremljen še z LED žarometi in priročno 12 V vtičnico. Cub Connect Bluetooth na vaš telefon pošlje posodobitve stanja in pregleda (v mobilno aplikacijo).

Tehnični podatki:

Način košnje S košaro
Proizvajalec motorja Kawasaki V-TWIN dvovaljni
Moč 12.7 kW / 2300 o/min
Način mazanja motorja Polno tlačno z oljnim filtrom
Prostornina rezervoarja za gorivo 11.4 L
Tip menjalnika Hidrostatičen z avtomatsko zaporo diferenciala
Širina košnje 106 cm
Vožnja Krmiljenje s pedali
Višina košnje, min – max 25 – 100 mm
Vodilna kolesa 4
Vklop rezil Električna sklopka
Prostornina zbralnika 360 L
Teža 268 kg

Proizvajalec

Cub Cadet

Dodatne informacije

Motor

Dvovaljni motor

Način košnje

Košara, Mulčenje

Način pogona

Hidrostatičen

Povpraševanje po VRTNI TRAKTOR CUB CADET XT3 QR106